Tyttö haukotteli – ei saanut enää suljettua suutaan

Ohhoh! · Stara.fi

Englantilainen tyttö on kokenut kauhun hetkiä sen jälkeen, kun hän haukotteli oikein antaumuksella tylsällä koulutunnilla. Tyttö huomasi nimittäin yllättäen, että haukotuksen jälkeen hän ei enää saanutkaan suljettua suutaan.

Kauhistunut tyttö suuntasi kouluterveydenhoitajan pakeille, mutta hänkään ei tiennyt mitä tehdä. Niinpä tyttö lähetettiin sairaalaan. Siellä lääkäri tiesi miten jumiutuneet leukaperät saadaan kiinni. Mielenkiintoinen operaatio nähdään englantilaisen Bizarre ER -ohjelman Youtubessa julkaisemalla videolla. Lopulta tyttö sai suunsa kiinni saatuaan oikeaa hoitoa.

Suun jääminen avoimeksi voi tuntua äkkipäätään varsin mitättömältä, mutta hoitohenkilökunnan mukaan kyse on vaarallisesta tapauksesta. Suu auki ei nimittäin voi kunnolla syödä eikä juoda, ja samalla uhkana on myös nestehukka.