Testi osoitti: Lasten kolmipyöräinen bussia nopeampi New Yorkissa

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

New Yorkin Manhattanin bussiliikenne on hitaudessaan jo varsinainen ilmiö, ja nyt hitaus on todistettu leikkimielisellä kilpailulla. Suosittu koomikko Mark Malkoff haastoi nimittäin bussin kilpailuun, jossa hän itse ajoi lasten kolmipyöräisellä.

Sanonta ”Kävellen olisit jo perillä” on varsin lähellä totuutta New Yorkin bussiliikenteestä puhuttaessa, sillä Malkoff voitti kymmenen korttelin matkalla bussin selvästi – lähes kolmella minuutilla. Eron merkittävyyttä korostaa se, että ajettu matka oli vain reilut puolitoista kilometriä.

Kuva: YouTube

Kolmipyöräisellä ajaneen Mark Malkoffin keskinopeus oli 4,7 mailia tunnissa, kun bussilla ajaneet joutuivat tyytymään 3,9 mailin keskinopeuteen. Bussin nopeus oli vain hieman nopeampi kuin keskimääräinen rivaka kävely. Kisailu kuvattiin jo 17. helmikuuta, mutta televisiossa se esitettiin vasta nyt, New York Daily News uutisoi. Tempauksen jälkeen koomikko totesi lehdelle, että hänestä tuntuu kuin olisi yhdistelmä Evil Knieveliä, Lance Armstrongia ja Jackassin Steve-O:ta.