Nightwish-Tuomas hurjasta elokuvaprojektistaan: ”Jokainen on umpihullu”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi vuoden alkupuolella saa ensi-iltansa uusi suomalainen elokuva Imaginarium, jonka ydinryhmässä ovat mukana Nightwish-yhtyeen keulahahmo Tuomas Holopainen, ohjaaja Stobe Harju sekä elokuvamoguli Markus Selin. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi kaksi ensinmainittua haastattelun merkeissä.

– Me ollaan saatu tähän… Selinin Markus ja Stobe ja minä ollaan varmaan tää luova ydintrio tässä. Jokainen on umpihullu, kun on lähtenyt tätä projektia tekemään. Se tekee tästä niin kiehtovan. Elokuva on suunnattu meille itsellemme ja Nightwish-faneille, Tuomas Holopainen kertoi.

Nightwish-yhtye on mukana elokuvassa esittämässä itseään, mutta tosin hieman fantasioidussa muodossa. Haastattelussa Harju vahvisti, että elokuvan budjetti on suomalaisittain suuri ja että siinä puhutaan seitsemännumeroisista summista. Samalla hän avasi hieman tulevan elokuvan tarinaa.

– Puhutaan vanhasta miehestä, joka palaa lapsuutensa fantasioihin. Se on erittäin emotionaalinen ja koskettava tarina, ja oikeastaan paikoin aika rankka ja järkyttävä tietyin tavoin. Tässä on tarkoitus kertoa yhden kuvitteellisen artistin tarina ja mitä hänen elämässään on tapahtunut, Stobe Harju kertoi Chaos Tube -haastattelussa.