Alaston mies ampui SWAT-tiimin robottia rynnäkkökiväärillä – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvaltojen poliisin SWAT-erikoisjoukot ovat joutuneet harvinaislaatuiseen tilanteeseen saatuaan hälytyksen aseistetun ja mahdollisesti itsetuhoisen miehen asunnolle. Paikalle päästyään poliisit lähettivät asuntoon tiedustelua varten kameralla varustetun kauko-ohjatun robotin. Se paikallisti lopulta talon asukkaan.

Floridalaisesta asunnosta löytyi nimittäin alaston mies, joka ei kuitenkaan ollut kovin yhteistyöhaluinen SWAT-tiimin ja muiden poliisien kanssa. Hän nimittäin uhkasi ampua taloa lähestyviä poliiseja. Lisäksi hän otti AK-47 -rynnäkkökiväärinsä ja hyökkäsi sillä robotin kimppuun.

Mies ampui useita laukauksia robottiin. Koko tilanne tallentui robotin kameralle, ja nyt video on päätynyt myös verkkoon. Lopulta mies huomasi talonsa olevan piiritetty ja päätty antautua poliisille. Sitä ennen hän kävi kuitenkin pukeutumassa. Robotti on asiasta uutisoineen WESH-kanavan mukaan jouduttu lähettämään valmistajalle korjausta varten.