Nainen sai kolme lasta kuudessa vuodessa – kaikki syntyivät kello 7.43

Ohhoh! · Stara.fi

Kolmen lapsen synnyttäminen kuuden vuoden aikana on täysin normaalia, mutta eräs brittinainen on noussut siitä huolimatta otsikoihin. Hänen kolme lastaan – kaksi tyttöä ja yksi poika – syntyivät nimittäin kaikki samalla kellonlyömällä.

26-vuotias pankkivirkailija Lowri Dearsley synnytti esikoisensa Ellan 10. lokakuuta 2005 kello 7.43. Toinen lapsi Evie syntyi pari vuotta myöhemmin niin ikään kello 7.43. Tapausta pidettiin tuolloin hauskana yhteensattumana, mutta erikoiseksi se muuttui kun Dearsley synnytti kolmannen lapsensa Harrisonin 20. tammikuuta 2011 kello 7.43.

Kaikki kolme lasta syntyivät siis täsmälleen samaan aikaan päivästä ja vieläpä samassa Manchesterissä sijaitsevassa Salfordin sairaalassa Luoteis-Englannissa. Kolmannen synnytyksen aikaan sairaalan henkilökunta oli jo tietoinen, että kaksi ensimmäistä syntyivät samaan aikaan, mutta kolmannen synnytyksen osuminen samaan ajankohtaan oli hämmentävää. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Daily Mail. Nyt perheen vanhemmat ovat tatuoineet maagisen kellonajan käsivarsiinsa. Luonnollisesti numerot ovat mukana myös heidän lottorivissään.