Rattijuoppo yritti taskuparkkia kaatokännissä – tässä tulos

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Rattijuopumuksessa ei ole mitään hauskaa, sillä jokainen rattijuoppo vaarantaa sekä oman että sivullisten hengen. Nyt verkossa leviää video, jossa nähdään kuinka kaatokännissä oleva nuori mies yrittää parkkerata niin sanottuun taskuparkkiin varsin huonolla menestyksellä.

Paikalle sattuneet naiset huomaavat erikoisesti liikkuvan auton ja ryhtyvät kuvaamaan sitä. Rattijuoppo nimittäin törmää pienellä henkilöautollaan sekä edellä että takana oleviin autoihin kerta toisensa jälkeen.

Lopulta hän on mielestään saanut auton parkkiin, ja nousee ulos. Videolla nähdään kuinka mies joutuu ottamaan tukea kaiteesta pysyäkseen edes pystyssä. Hän yrittää laskeutua portaat alas, mutta onnistuu menettämään portaissa tasapainonsa ja putoamaan kiviportaat alas pahannäköisesti. Tarina ei kerro soittivatko silminnäkijät poliisit paikalle.