Uskomaton seksiskandaali: Äiti ja teinitytär suhteessa samaan teinipoikaan – raju vankilatuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kaikki on tunnetusti suurempaa ja siten monenlaiset asiat mahdollisia. Nyt maassa on vedetty uusia rajapyykkejä seksiskandaalien saralla. Erään naispoliitikon perheestä on nimittäin paljastunut hyvin poikkeuksellinen tapaus, joka vei perheenäidin 13 vuodeksi vankilaan.

49-vuotias arizonalainen poliitikko-äiti aloitti seksisuhteen teinipojan kanssa kun poika oli vasta 13-vuotias. Suhde jatkui useiden vuosien ajan. Nainen oli ostanut pojalle myös monenlaisia lahjoja, kuten muiden muassa pelikonsolin. Lopulta suhde muuttui kolmiodraamaksi, kun myös naisen 18-vuotias tytär ryhtyi harrastamaan seksiä saman pojan kanssa äidin suostumuksella. Äiti tarjosi heille esimerkiksi kondomit.

Nykyisin poika on 17-vuotias ja kärsii masennuksesta. Asian paljastuttua nainen joutui vastaamaan teostaan oikeudessa, jossa hän myönsi syyllisyytensä. Tunnustuksen takia tuomiota lyhennettiin, mutta silti hän joutuu viettämään kolmetoista vuotta vankilassa. Myös tytär joutuu oikeuden eteen myöhemmin tänä vuonna. Naisen aviomies jätti avioeropaperit heti asian paljastuttua.