Työpaikkailmoitus hämmentää: Alastomille naiskoodareille töitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Työpaikkailmoituksissa on harvemmin mainintaa sukupuolesta tai muista monissa ammateissa epäolennaisista vaatimuksista, mutta nyt erään brittiyhtiö työpaikkailmoitus on aiheuttanut hämmennystä ympäri maailmaa. Kyseessä on Nude House -yhtiö, joka hakee palvelukseensa alastomia naiskoodareita ja myyjiä.

Englannin Buckinghamshiressä sijaitseva yhtiö tarjoaa asiakkailleen ohjelmistojen suunnittelua ja tuotantoa. Eräänä olennaisena vaatimuksena on kuitenkin valmius työskennellä täysin alastomana, sillä yhtiön työntekijät eivät saa pitää edes kenkiä. Ilmoitusta pidettiin ensin pelkkänä nettivitsinä, mutta yhtiö on kuitenkin olemassa ja se esittelee toimintaansa verkkosivuillaan myös kuvien kera.

Yritys hakee palvelukseensa alastomia ihmisiä koska sen perustaja Chris Taylor on ollut naturisti kolmen vuoden ajan. Siitä syystä yhtiön henkilökunnan tulee olla työpaikallaan alastomana. Työpaikkailmoituksessa luvataan vajaan 2.500 euron kuukausipalkka.