Charlie Sheen anelee hittiroolia takaisin: ”Nolouden huippu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta taannoin potkut saanut päätähti Charlie Sheen on parhaillaan kiertueella, jonka keikat ovat kaikki menneet enemmän tai vähemmän penkin alle. Potkut hän sai huumesekoilujensa takia, ja kenkää saatuaan hän käynnisti julkisuudessa ennennäkemättömän hyökkäyksen tuotantoyhtiötä ja sarjan tekijöitä vastaan.

Charlie Sheen haukkui rimat alittavin sanakääntein ohjelman johdon ja tuli samalla polttaneeksi sillat takanaan. Lisäksi hän vaatii oikeudessa 100 miljoonan dollarin korvauksia potkuistaan. Nyt ääni on kuitenkin muuttunut kellossa, sillä US Magazine -lehden mukaan New Yorkissa viikonloppuna ollut Sheen on ryhtynyt anomaan työtään takaisin. Sheen vahvisti itsekin uutistoimisto AP:n haastattelussa haluavansa työpaikkansa takaisin.

Entisen suosikkinäyttelijän ja nykyisen työttömän kehäraakin kerrotaan kutsuneen rajusti haukkumansa televisiopomo Chuck Lorren katsomaan esitystään ja hieromaan sopua sarjan pelastamiseksi. Amerikkalaiset viihdelehdet ovat kuitenkin yhteistuumin – samoin kuin myös sarjan fanit – tyrmänneet paluun jo etukäteen. Taannoin ylivoimainen enemmistö Miehen puolikkaat -sarjan katsojista kertoi äänestyksessä, että he eivät enää halua Sheeniä mukaan sarjaan.