Idols-Hennariikka murtui itkuun suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa on parhaillaan käynnissä Idols-tuotantokauden toinen finaalilähetys. Hetki sitten Hennariikka Syvänne oli esiintymisvuorossa. Esityksen jälkeen tuomaristo antoi hänelle kommentteja, mutta samaan aikaan Hennariikka purskahti yllättäen itkuun.

Tuomari Nina Tapio tiedusteli neitokaiselta syytä itkuun, johon Hennariikka vastasi itsevänsä yleisön takia. Sen tarkempaa syytä hän ei tunteenpurkaukselleen antanut. Tuomaristosta Sami ja Jone eivät olleet kovin tyytyväisiä Hennariikan esitykseen, mutta Nina Tapio puolestaan kehui esitystä vuolaasti. Kilpailun vierailevana tuomarina toimii tänään iskelmätähti Katri Helena. Hän ihmetteli Hennariikan vaikeaa biisivalintaa.

Hieman ennen Hennariikan esitystä Stina Girs esitti Paula Koivuniemen hitin Kuuntelen Tomppaa. Hän sai kehuja erityisesti osuvasta biisivalinnastaan. Ali Elkharam esitti puolestaan Edu Kettusen hitin Lentäjän poika.