Karina Smirnoff paljasti alastonkuviensa taustan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut ammattitanssija Karina Smirnoff kilpailee pahaillaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun amerikkalaisessa versiossa yhdessä Karate Kid -tähti Ralph Macchion kanssa. Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että hän on suostunut poseeraamaan alastonkuvissa.

Amerikkalaisissa viihdelehdissä nähtiin viime vuonna jonkin verran Smirnoffin bikinikuvia. Seuraavaksi hänet nähdään kuitenkin alastomana Playboy-lehden toukokuun numeron sivuilla. Nyt Katrina on valottanut hieman alastonkuviensa taustaa ja kertonut miksi suostui mukaan.

– Olen peloton ja rakastan adrenaliinia. Seksikkyys on itsevarmaa energiaa, jota henkilö itse tuottaa. Seksikkyys on mukava tunne siitä, että tietää kuka itse on, Katrina Smirnoff vastasi People-lehdelle kysyttäessä syytä nakukuville.

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.