Maailman lihavin koira järkyttää: ”Näyttää photoshop-pilalta” – katso kuva

Ohhoh! · Stara.fi

Monien koiranomistajien mielestä perheen lemmikkikoiraa saa hemmotella kaikenlaisilla herkuilla, sillä kaikille ei tule mieleen, että liiallinen herkuttelu on todellisuudessa koirille erittäin epäterveellistä. Nyt Britanniassa järkyttää 57 kiloiseksi lihonut Cassie-koira, joka ei kykene edes seisomaan itse.

Seitsemänvuotias ihmisen paras ystävä lihoi lähes muodottomaksi ennen kuin se ymmärrettiin viedä hoitoon. Se painaa nyt neljä kertaa rotunsa normaalin edustajan verran. Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan omistaja ei ole koskaan syöttänyt koiralle koiranruokaa. Sen sijaan koiralle oli syötetty pikaruokaa ja ihmisille tarkoitettuja paistettuja herkkuja. Lisäksi koira sai makupaloina päivittäin suklaata ja sipsejä, vaikka suklaa on koirille hengenvaarallista liikaa nautittuna. Katso kuvat tästä.

Lopulta Cassie-koira vietiin pari viikkoa sitten koirahoitolaan, kun omistaja sairastui ja joutui sairaalaan. Koiran nostamiseksi autosta tarvittiin kolme ihmistä. Hoitolassa Cassie pantiin välittömästi dieetille, sillä se tarvitsee ihmisten apua jopa kävellessään. Kodissaan se oli kyennyt ainoastaan makaamaan kaiket päivät, sillä koiran jalat eivät kanna sen omaa painoa. Lisäksi sillä oli kivuliaita makuuhaavoja, joiden hoito on myös nyt aloitettu.