”Näin Angry Birds -hahmot syntyivät”

Digi · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Pelin tuoreimman version myötä 100 miljoonan latauksen rajapyykki alkaa jo hiljalleen lähestyä. Nyt maailmalla on selvitelty pelin hahmojen alkuperää.

Amerikkalainen blogi MyConfinedSpace julkaisi kuvat, joiden mukaan suositut pelihahmot ovat syntyneet yhdistelemällä legendaarisen Sesame Street -lastensarjan hahmoja toisiinsa. Näin tuskin kuitenkaan todellisuudessa on, mutta ainakin blogi sai siitä tulokseksi hauskan ajatusleikin ja alla olevan kuvan.

Angry Birds Sesame Street

Taannoin hittipelin takaa löytyvä Rovio sai 30 miljoonan euron pääomasijoituksen Accell Partners ja Atomica Ventures -yhtiöiltä. Aiemmin Mashable-julkaisu kertoi, että pelin tehnyt suomalaisyhtiö Rovio on kaavailemassa suosikkipelistä myös elokuvaa ja animaatiosarjaa. Pelin ympärille ollaan siis rakentamassa kokonaista tuoteperhettä, sillä digitaalisten pelien lisäksi valikoimassa on jo myös pehmoleluja sekä lautapeli. Maaliskuussa CNN-kanava esitteli Gaddafin Angry Birds -hahmona.