The Pussycat Dolls -tyttöbändi hajosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Pussycat Dolls -tanssiryhmä on niittänyt menestystä ja saanut useita kappaleitaan hittilistoille. Parin viime vuoden aikana ryhmä on kuitenkin ollut vaikeuksissa, ja yhtyeen jäsenet ovat vaihtuneet tiuhaan. Viime vuonna kaikki alkuperäisjäsenet yhtä lukuunottamatta erosivat ryhmästä.

Yhtyeen aikoinaan muodostanut Robin Antin ilmoitti valitsevansa eronneiden tilalle kokonaan uusia kaunottaria, mutta se jäi yritykseksi. Nicole Scherzinger on yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen, ja nyt hän on vahvistanut yhtyeen hajoamisen. Laulaja nimittäin kertoi että ei ole ollut enää missään yhteyksissä yhtyeeseen tai sen jäseniin.

– Tämä tuntuu vapauttavalta ja upealta. Antaa voimaa huomata tulevansa toimeen omillaan, Nicole Scherzinger kertoi Attitude-lehdelle.

Syylliseksi bändin ongelmiin on useaan kertaan nimetty ryhmän keulahahmo, formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva Nicole Scherzinger. Hän työskentelee parhaillaan oman soolomateriaalinsa parissa. Alunperin soololevyn piti ilmestyä jo vuonna 2007, mutta silloin siitä tehtiinkin yllättäen Pussycat Dolls -albumi.