83-vuotias James Bond -tähti Roger Moore loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond -elokuvien päätähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä Roger Moore on loukkaantunut Christmas at Castlebury Hall -elokuvan kuvauksissa Romaniassa. 83-vuotias supertähti kaatui kompastuttuaan johtoihin. Samassa rytäkässä loukkaantui myös kolme teknikkoa.

Näyttelijä ei saanut vakavia vammoja, mutta joutui kuitenkin sairaalahoitoon. Asiasta uutisoineen Hollywood.comin mukaan Roger Moore on parhaillaan toipumassa kotihoidossa. Hän tulee lääkärien mukaan toipumaan täysin loukkaantumisestaan.

83-vuotias Roger Moore käväisi taannoin Suomessa markkinoimassa Nimeni on Moore, Roger Moore -kirjaansa. Samalla hän vieraili Espoon kauppakeskus Sellossa James Bond -elokuvan erikoisnäytöksessä. Aikoinaan Bond-roolit olivat mennä Moorelta sivu suun, koska hän pelkäsi aseita. Asepelko sai alkunsa, kun Moore oli suorittamassa vapaaehtoista asepalvelustaan ja kivääri räjähti hänen käsissään ennen aikojaan. Siitä lähtien hänen on kärsinyt hallitsemattomasta silmien räpyttelystä kuullessaan kovia pamauksia. Koekuvauksissa hän turvautui näyttelijä Gary Cooperilta oppimaansa kikkaan sulkea silmänsä juuri ennen pamausta.