Tamara Ecclestonen rinnat hämmensivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär, televisiopersoona Tamara Ecclestone, on komeillut viime päivinä viihdelehtien otsikoissa. Näyttelijäkaunotar Megan Foxia muistuttava neitokainen on nimittäin parhaillaan ökylomalla Dubaissa poikaystävänsä Omar Khyamin kanssa.

Paparazzit ovat seuranneet tarkkaan Tamaran menoa, ja hänet onkin ikuistettu päivittäin bikineissä. Tuoreimmissa kuvissa hänen rintavarustuksensa pääsee oikeuksiinsa, mutta samalla kuvat ovat aiheuttaneet epäilyjä Ecclestonen rintojen silikonitäytteistä. Kaunottaren muodot ovat nimittäin kuvien perusteella kaukana luonnollisista.

Milanossa syntynyt 26-vuotias englantilais-kroatialainen Tamara Ecclestone on takavuosina supermallina menestystä niittäneen kroatialaisen Slavican ja formulapomo Bernie Ecclestonen vanhin tytär. Hän varttui ja kävi koulunsa Lontoossa, ja on sittemmin tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Hän oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa. Nykyisin Tamara on myös aktiivinen PETA-järjestön jäsen.