Teinityttö harrasti suuseksiä metron portailla – rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Himot eivät aina kysy aikaa eivätkä paikkaa, mutta paikan valinnassa olisi hyvä käyttää edes jonkin verran järkeä. Niin ei kuitenkaan tehnyt 19-vuotias hongkongilainen teinityttö, joka harrasti 23-vuotiaan poikaystävänsä kanssa suuseksiä metron portailla.

Opiskelijapariskunta jäi kiinni rysän päältä Causeway Bayn asemalta 6. helmikuuta puoli seitsemän aikaan illalla, kun kymmenet ihmiset näkivät avoimesti mitä he olivat puuhastelemassa. Paikalle saapui samaan aikaan myös partioimassa ollut poliisi, joka pidätti molemmat.

Poliisi kertoi Ming Pao -lehdelle huomanneensa teinitytön pään liikkuvan epäilyttävästi ylös alas pojan jalkovälissä noin viiden minuutin ajan. Kun poliisi määräsi molemmat lopulta ylös, huomasi hän että pojan housujen vetoketju oli auki ja hänen peniksensä oli esillä. Molemmat osalliset saivat varoituksen ja 12 kuukauden koeajan, jonka aikana he eivät saa syyllistyä rikoksiin.