Irina Shayk näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin uimapukumalleihin lukeutuva Irina Shayk on ollut kovassa nousussa niin uransa kuin myös julkisuudenkin suhteen. Venäläissyntyinen mallikaunotar seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa tänä vuonna poseerannut Irina kertoi Chelsea Handlerin keskusteluohjelmassa eläneensä asunnossaan ilman verhoja, kunnes hänen naapurinsa olivat valittaneet asiasta. Nyt mallikaunotar esittelee bikinikuvissa amerikkalaisen Luli Faman tuoretta 2011-bikinimallistoa.

24-vuotias Irina Shayk on poseerannut muutaman vuoden kestäneellä urallaan jo useiden lehtien kansissa. Kaunotar on lisäksi nähty muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina poseerasi ensimmäisen kerran Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tänä vuonna hän sai kunnian toimia lehden kansikuvatyttönä.