Mitä ihmettä Jim Carreylle on tapahtunut? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jim Carrey ja hänen kuvankaunis naisystävänsä Jenny McCarthy erosivat huhtikuussa 2010. Ensimmäisenä asiasta tiedotettiin pariskunnan mikroblogeissa, mutta sittemmin myös Carreyn tiedottaja vahvisti asian. Sittemmin koomikko iski toisen kaunottaren, Anchal Josephin, joka on häntä 25 vuotta nuorempi.

Nyt Jim Carrey itse julkaissut kuvan itsestään perin merkillisen näköisenä. Hän esittelee kuvassa uuden hiustyylinsä, mutta samalla hän vaikuttaa olevan verissään. Todellisuudessa kyse on kuitenkin maalista, sillä näyttelijä toteaa kuvatekstissä ”olevansa maalisuti”.

Jim CarreyKuva: Twitter, Jim Carrey

Vuoden 2006 Next Top Model –kisaaja Anchal Joseph. 24-vuotiaalla Josephilla ja Jim Carreylla on ikäeroa 25 vuotta. Pariskunnan suhde paljastui taannoin paparazzikuvista. Kuvissa Jim Carrey ja Anchal Joseph kävelivät käsi kädessä New Yorkissa. Intialainen malli ja Jim Carrey olivat olleet katsomassa näytelmää yhdessä. Seuraava elokuva Carreylta on luvassa tänä vuonna. Kyseessä on Mr. Popper’s Penguins -niminen komedia, jossa Carrey näyttelee elämäänsä kyllästynyttä virkamiestä.

James Eugene ”Jim” Carrey syntyi 17. tammikuuta vuonna 1962 Kanadassa. Tähti nousi 90-luvulla julkisuuteen Ace Ventura -elokuviensa myötä. Myöhemmin hänet nähtiin muiden muassa elokuvissa Nuija ja Tosinuija, Sähköputkimies, Valehtelija Valehtelija, Truman Show, Me Kaksi ja Irene, Bruce-Taivaanlahja, Lemony Snicketin surkeiden sattumuksien sarja, Numero 23 ja I Love You Phillip Morris. Vuonna 2010 Forbes julkaisi Hollywood’s Animation -listan, jossa lueteltiin kymmenen menestyksekkäintä näyttelijää animaatioiden parissa. Menestys mitattiin lipputulojen perusteella, jonka myötä Carrey oli listalla kymmenes.