Karina Smirnoff esitteli bikinikroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut ammattitanssija Karina Smirnoff poseeraa pian Playboy-lehden alastonkuvissa. Parhailaan hän kisaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisversiossa Karate Kid -tähti Ralph Macchion kanssa.

Nyt hänet on ikuistettu kuitenkin nauttimassa vapaapäivästään bikineissä rannalla pienenpienissä bikineissä. Kaunotar tullee olemaan yksi alkaneen kevään kuumimmista uusista nimistä julkkismaailmassa, sillä hänen povataan pysyvän otsikoissa vielä pitkään Tanssii tähtien kanssa -kisan jälkeenkin.

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.