Koulupoika ei voinut ajaa ”amisviiksiään” – erotettiin koulusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina maailmalla on uutisoitu lukuisista koulusta erottamisista, joissa suurimmassa osassa on ollut kyse joko seksuaalisuuteen tai koulukiusaamiseen liittyvistä seikoista. Nyt eräs teini-ikäinen brittipoika on kuitenkin erotettu koulusta varsin erikoisesta syystä.

13-vuotiaalla Marc Greyllä on ihosairaus, jonka vuoksi hän ei voi ajaa kasvoihinsa kasvavia haivenia kuten ikätoverinsa. Parran ajaminen voisi ärsyttää ihoa ja aikaansaada vakaviakin ongelmia. Siitä syystä pojan kasvoille on jo nyt kasvanut niin sanotut ”amisviikset”, joilla on nyt ollut arvaamattomat seuraukset.

Northumberlandin Blythissä sijaitseva koulu on nyt nimittäin erottanut Greyn. Syyksi koulu kertoi sen, että poika kasvatti itselleen viikset, Telegraph uutisoi. Pojan perhe on tyrmistynyt koulun päätöksestä ja perhe kuvaileekin tapausta farssiksi. He ovat valittaneet erottamisesta, mutta koulun johtokunta ei suostunut perumaan päätöstä. Seuraavaksi asiaa käsitellään korkeammalla taholla.