Suosikkiräppäri sai porttikiellon Britanniaan – koko kiertue peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannia on viime vuosina ottanut tiukan kannan rikollisiin, sillä heitä ei haluta lainkaan maahan. Tästä syystä jo useat räppärit ovat joutuneet perumaan keikkojaan ja kokonaisia kiertueita. Nyt myös Lil Wayne on samassa tilanteessa, sillä hänellä on rikosteristerinsä takia porttikielto Britanniaan.

Suosikkiräppäri Lil Wayne oli saapumassa Euroopan kiertueelleen, mutta Britanniaan hänelle ei myönnetty viisumia. Tästä syystä hän on joutunut perumaan massiivisen brittikiertueen ja muut Euroopan keikat kokonaan, Stereoboard-julkaisu kertoo.

Räppäri istui taannoin kahdeksan kuukautta vankilassa huumeista ja ampuma-aseen luvattomasta hallussapidosta. Aiemmin samassa tilanteessa ovat olleet muiden muassa Chris Brown ja Snoop Dogg.