Lindsay Lohan sai elokuvaroolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihdesekoilujensa takia henkilökohtaisen ja työelämänsä pilannut näyttelijä Lindsay Lohan on viimeisen neljän vuoden aikana menettänyt lukuisia elokuvarooleja sekoilujensa lisäksi myös vankilatuomioidensa takia. Taannoin hänet poistettiin Machete-elokuvan mainosmateriaaleista leffan jo valmistuttua.

Tätä taustaa vasten onkin suoranainen ihme, että Hollywoodin hyljeksityimpiin näyttelijöihin nykyisin lukeutuva Lindsay Lohan on yllättäen saanut uuden elokuvaroolin. Hän tulee näyttelemään newyorkilaisen mafiapomo John Gottin Victoria-tytärtä tulevassa tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa Gotti: Three Generations.

Entertainment Weekly -julkaisun mukaan elokuvan päätähdeksi on kiinnitetty John Travolta. Elokuvan käsikirjoituksen on kirjoittanut mafiapomon poika John Gotti Jr. Elokuvassa tullaan näkemään monia Gottin perheenjäseniä esittämässä itseään. Elokuvan esikuva menehtyi vuonna 2002. Hänet tuomittiin vankilaan vuonna 1992 lukuisista vakavista rikoksista.