Nate Dogg kuoli rahattomana – koti ulosmitattiin kuoleman jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on tapahtunut aivan viime aikoina yllättävän paljon suhteellisten nuorten tähtien poismenoja, kun useampikin nelikymppinen näyttelijä ja rocktähti on menehtynyt traagisesti. Äskettäin kuolleiden listalle päätyi myös hiphop-legenda Nate Dogg, eli Nathaniel Hale.

41-vuotiaana kuollut tähti menehtyi tuoreimpien tietojen mukaan varattomana, sillä hänen asuntonsa ulosmitattiin vain kaksi päivää kuoleman jälkeen. Hänellä oli kuollessaan maksamattomia vuokria noin kuudentuhannen euron edestä. Edellisen kerran artisti oli maksanut vuokransa joulukuussa.

Nate Dogg tunnettiin erityisesti Warren G:n kanssa vuonna 1994 julkaistusta Regulate-jättihitistä, joka on jäänyt historiaan yhtenä genren klassikoista. Lisäksi hän teki runsaasti yhteistyötä muiden muassa Snoop Doggin kanssa. Parin viime vuoden aikana Nate Doggin uutisoitiin saaneen kaksi vakavaa sairauskohtausta.