Osbournen miljoonat katosivat – vouti viemässä asunnot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä muutama vuosi sitten Osbournen julkkisperhe oli yksi viihdemaailman varakkaimmista, mutta sittemmin tilanne on muuttunut radikaalisti. Kerroimme eilen kuinka Ozzy Osbourne ja hänen vaimonsa Sharon Osbourne ovat saaneet amerikkalaiselta verottajalta 1,7 miljoonan dollarin veromätkyt.

Nyt tilanteen kerrotaan olevan vakavampi kuin aiemmin oletettiin, sillä perhe on vaarassa menettää talonsa Yhdysvalloissa. Ulosottomies uhkaa parhaillaan ulosmitata perheen molemmat ökyasunnot Los Angelesissa. Hollywood Hillsin asunnon arvo on noin 7,5 miljoonaa ja Malibun asunnon noin 6,1 miljoonaa dollaria. Lauantaina Sharon vahvisti ikävän tilanteen Twitter-blogissaan ja syytti miljoonien katoamisesta itseään ja bisneksiään.

Pari viikkoa sitten myös perheen tytär Kelly Osbourne sai verottajalta karhukirjeen noin 34.000 dollarin mätkyistä. Vanhempien maksamattomat verot ovat peräisin vuosilta 2008 ja 2009. Kellyn lisäksi myös Sharon Osbourne on ollut veroveloissa aiemminkin vuoden 2007 osalta. Tilanne on vakava, sillä

Kelly Osbournea voi odottaa jopa vankilatuomio ellei hän pysty maksamaan velkojaan. Twitter-blogissaan Kelly kuitenkin vähätteli mätkyjään ja totesi olevansa korviaan myöden täynnä niistä kirjoitettuja artikkeleita. Hän on viime aikoina tienannut suuria summia Fashion Police -televisiosarjastaan, Closer-lehden kolumnistaan sekä satunnaisista malli- ja näyttelijärooleista.