Rihanna järkyttyi estottomista alastonkuvistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna nousi pari vuotta sitten otsikoihin, kun hänen estottomat yksityiset alastonkuvansa päätyivät yllättäen julkisuuteen. Supertähti oli kuvannut itseään alastomana hotellihuoneen kylpyhuoneessa ja lähettänyt viettelevät kuvat silloiselle poikaystävälleen.

Nyt Rihanna on kommentoinut kuvia ensimmäisen kerran julkisesti. Hän kertoi olleensa järkyttynyt saatuaan tietää kuvien päätyneen kaikkien katseltavaksi internetiin. Hän oli tuolloin juuri saapunut Havaijille.

– Kykenin hädin tuskin seisomaan. Menin ensimmäiseen vessaan jonka näin ja sitten istuin vain siinä wc-pöntöllä ovi auki. Ihmisiä tuli ja meni ja he katselivat kun minä istuin pöntöllä. Se oli järkyttävää. En halunnut poistua edes koko lentokentältä. Se oli pahinta mitä voi tapahtua. Koko yksityisyyteni vietiin kerralla. Ajattelin, että nyt kaikki tietävät kaiken minun yksityisyydestäni, Rihanna kertoi Rolling Stone -lehden haastattelussa.

Alusta saakka kuvien vuotajaksi on epäilty Chris Brownia, jolle kuvat oli aikoinaan lähetetty ja joka hakkasi Rihannan muutama kuukausi ennen kuvien vuotamista. Hän on kuitenkin kiistänyt kuvien päätyneen julkisuuteen hänen kauttaan. Sittemmin Rihanna on nähty myös tuoreemmissa alastonkuvissa.

Uusimmat