Ulkomaisia tähtivieraita Blockfesteille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 19. – 20. elokuuta järjestettävän kaupunkifestivaali Blockfestin ohjelmistoa on vahvistettu ulkomaisilla vierailla. Mittavaa artistikattausta täydentämään lentävät Yhdysvalloista Bun B ja Ruotsista Looptroop Rockers.

Suoraviivaisen southern rapin noustessa suosioon yksi näkyvimmistä hahmoista oli Bun B, joka on arvostettu tekijä myös kollegoidensa keskuudessa, sillä mies on levyttänyt materiaalia mm. Beyoncen, Jay-Z:n, Snoop Doggin, Akonin ja kymmenien muiden tähtiartistien kanssa.

Nelihenkinen Looptroop Rockers on edustanut Euroopan terävintä hip hop -kärkeä koko 2000-luvun ajan. Yhtye nousi pinnalle vahvoista poliittisista mielipiteistä rakentuneiden pitkäsoittojen myötä eikä energia ole kadonnut kymmenessä vuodessa mihinkään. Promoen, Supremen, Cosmicin ja Dj Embeen keikka viime kesän Blockfesteillä oli yksi viikonlopun parhaista. Tänä suvena he lentävät Tampereelle mukanaan tuore Professional Dreamers -albumi.

Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyydyn Blockfestin lipunmyynti on käynnistynyt jälleen vauhdikkaasti ja vaikka festivaali järjestetään tänä vuonna entistäkin suurempana, sekä päivä- että kahden päivän lippujen hinnat ovat edellisen vuoden tasolla. Esiintyjälistaa täydennetään edelleen jatkossa.