24-hittisarja tekee paluun elokuvana – lisätietoja julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon ympäri maailmaa nousseen 24-televisiosarjan elokuvaversio kohtasi tammikuun alussa vakavan takaiskun, kun tuotantoyhtiö Fox tyrmäsi elokuvan käsikirjoituksen. Sen oli tehnyt Billy Ray, joka on aiemmin kirjoittanut muiden muassa State of Play -elokuvan käsikirjoituksen.

Sittemmin päätähti Kiefer Sutherland kertoi elokuvan olevan taas työn alla. Kuvaukset alkavat vielä tämän vuoden aikana. Tänään Yhdysvalloissa uutisoitiin, että projekti etenee ja että tuottaja Brian Grazerin mukaan elokuvan ensi-ilta tullaan näkemään vuonna 2012. Hän kertoi asiasta Twitter-blogissaan ja vahvisti keskustelleensa asiasta Sutherlandin kanssa.

Äskettäin TV Guide -lehti tiedusteli miljoonilta lukijoiltaan kiinnostusta 24-sarjan uuteen tuotantokauteen. Vastaajista 62 prosenttia kertoi toivovansa uutta kautta televisioon. Huhujen mukaan sijoittuisi ainakin osittain Eurooppaan.