Golfkausi alkaa – nudistigolffaus kasvattaa suosiotaan

Ohhoh! · Stara.fi

Suomalaiset golffarit kaivavat hiljalleen jo varusteitaan varastoista ja autotalleista tulevaa kesäkautta varten. Tuleva kesä näyttää leviääkö Suomeenkin Ranskassa suosiotaan kasvattava nudistigolffaus.

Normaalisti golfkentillä vallitsevat tiukat pukeutumisohjeet, mutta ranskalaiset ovat ilmeisesti kyllästyneet sekä pukeutumisohjeisiin että vaatteisiin. Siellä on nimittäin perustettu kokonaan oma golfkenttä pelaajille, jotka haluavat kisailla kenkiä lukuunottamatta täysin alastomana. Ranskalainen nudistigolfkenttä La Jenny Naturist on nyt rankattu myös maan cooleimmaksi golfkentäksi.

Kenttä on tosin hieman tynkä, sillä se pitää sisällään vain kuusi reikää. Kentän sääntöjen mukaan kaikenlainen kuvaaminen alueella on kielletty samoin kuin kaikenlainen seksuaalinen käyttäytyminen. Kameroiden lisäksi myöskään seksileluja saa alueelle tuoda. Kiinnostuneille tiedoksi, että vuonna 1993 perustettu nudistikenttä sijaitsee Ranskan länsirannikolla Bohrin kaupungissa.