Kate Bosworth riisui yläosansa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kate Bosworth nähtiin viime vuonna poseeraamassa rohkeissa kuvissa Tank-lehden sivuilla. Hevoskuiskaaja-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt Bosworth ei ole sittemminkään juuri muotojaan peitellyt.

Laundry Warrior -elokuvan tähti on nyt nimittäin kuvattu rannalla, jossa hän tavoitteli ilmeisesti rajatonta rusketusta paparazzeista huolimatta. Kaunotar nimittäin riisui yläosansa meren aaltoihin pulahtaessaan.

Los Angelesissa syntynyt 29-vuotias Catherine ”Kate” Ann Bosworth teki läpimurtonsa vuonna 1998 ensi-iltansa saaneessa Hevoskuiskaaja-elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty muiden muassa Superman Returns ja 21 -elokuvissa. Calvin Kleinin mallina toimiva tähti seurusteli aiemmin näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Nykyisin hänen käsipuolessaan kulkee True Blood -tähti Alexander Skarsgard.