Kiira Korpi noteerattiin amerikkalaissivustolla: ”Naurettavaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on saanut runsaasti suitsutusta kauneudestaan, ja hänet on noteerattu useita kertoja myös maailman seksikkäimpien urheilijoiden listoilla. Nyt vuorossa on hieman poikkeuksellinen noteeraus.

Amerikkalainen urheiluun ja viihteeseen keskittyvä verkkojulkaisu Bleacher Report on nimittäin listannut sata urheilumaailman kuuminta toimintakuvaa. Listalla urheilutähdet ovat sitä menestyneempiä mitä erikoisempia kuvia heistä on ikuistettu. Ykkösenä on maineikas kuva seiväshyppääjä Allison Stokkesta.

Kiira Korpi on tällä kertaa sijalla 99. kuvalla, jossa hänet nähdään taitoluistelemassa. Sivusto on kiinnittänyt erityistä huomiota Kiiran asentoon, koska hän näyttää olevan juuri kuristamaisillaan itseään. Toimitus toteaa kuulleensa, että joku olisi joskus tukehtunut esityksensä aikana, mutta että itsensä kuristaminen on jo naurettavaa.

Kiira Korpi