Heroes-kaunotar säväytti bikineillään – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijäkaunotar Kristen Bell on sittemmin nähty myös Gossip Girl -sarjassa. Äskettäin kaunotar nähtiin Burlesque-elokuvassa yhdessä useiden muiden tuttujen tähtien kanssa.

Nyt Bell on kuvattu Miami Beachin rannalla, jossa hän palvoi aurinkoa kirkkaankeltaisissa bikineissä. Taannoin Australiassa vieraillut 29-vuotias Kristen Bell paljasti odottaneensa, että ympäri lentokenttää olisi pomppinut kenguruja, joita hän olisi päässyt halaamaan.

– Minä, kuten kaikki muutkin tyhmät amerikkalaiset, oletin näkeväni kenguruja lentokentällä. Luulin myös, että ne haluavat halata meitä yhtä paljon kuin me niitä. Tuo on todellakin se kuva, joka meillä täällä on. Vasta siellä käyminen sai minut ymmärtämään, ettei näin olekaan, Kristen Bell kertoi torstaina uutistoimisto AAP:n haastattelussa Los Angelesissa.