Mies otti silikonirinnat uhkealle naistatuoinnilleen – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silikonirinnat ovat yleistyneet viime vuosina räjähdysmäisesti erityisesti Yhdysvalloissa, mutta trendi on toki levinnyt myös Suomeen. Erityisesti julkkistähdet ja mallikaunottaret vaikuttavat olevan silikonirintojen perään, mutta nyt kauneusleikkaukseen on astellut myös mies.

Kanadalainen Lane Jensen halusi nimittäin silikonirinnat jalkaansa. Syykin selvisi pian, sillä hänellä on toisessa jalassaan suurikokoinen uhkeaa naista esittävä tatuointi. Jensen halusi tatuoinnistaan mahdollisimman aidon ja kolmiulotteisen, joten kirurgit saivat häneltä todella harvinaisen toimeksiannon.

Kirurgit eivät jääneet kuitenkaan ihmettelemään tapausta, vaan toteuttivat toiveen ja mies sai tatuoinnilleen silikonirinnat. Jensen on alaan vihkiytyneen Body Two -julkaisun päätoimittaja.

Kuva: BodyTwo.com