Wow, tällaisia hiekkalinnoja ei Hietsussa näe – katso huimat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin pian alkava kuuma hellekesä innostaa tuhannet lapset ja lapsenmieliset rakentelemaan hiekkarannoilla hiekkakakkuja ja jopa hienoja hiekkalinnoja. Suomessa nähdään vuosittain myös hiekkaveistämisen kilpailuja, mutta taso ei taida olla aivan yhtä korkealla kuin Britanniassa.

Dorsetissa on nimittäin rakennettu jo pidemmän aikaa Sandworld-tapahtumaa, jossa yleisölle esitellään uskomattomia hiekkaveistoksia. Maailman parhaat hiekkaveistäjät ovat kokoontuneet paikalle valmistamaan luomuksiaan, jotka alkavat olla nyt loppusuoralla. Alueella on yhteensä kymmenen hiekkateosta, joista saa esimakua näistä kuvista.

Aivan lämpimikseen veistäjät eivät ole teoksiaan tehneet, sillä kyseessä on silmänruoan lisäksi myös kilpailu. Yleisö pääsee ihastelemaan teoksia 22. huhtikuuta alkaen.

Uusimmat