Katie Price antoi exänsä alastonkuvan vääriin käsiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andre on tullut viime vuosina tunnetuksi erityisesti povipommi Katie Pricen aviomiehenä. Alunperin 90-luvulla musiikkiurallaan läpimurron tehnyt Andre on taistellut avioeron jälkeen katkeran povipommin kanssa monin tavoin. Tuorein käänne tuli kuitenkin yllätyksenä.

Nyt Peter Andre on nimittäin saanut tietää, että Katie Price on antanut hänen alastonkuvansa luvattomasti tuoreimmalle aviomiehelleen, Alex Reidille, josta Price tosin ehti jo erota. Peter Andre raivostui siitä, että hänen ex-vaimonsa on antanut hänen alastonkuvansa vääriin käsiin. Nyt laulaja on purkanut tuntojaan New!-lehden kolumnissaan.

– Totta puhuen minua oksettaa jo pelkkä ajatus siitä, että Alex on päässyt käsiksi alastonkuvaani. Mikäli tieto pitää paikkansa ja tämä valokuva on otettu meidän avioliittomme aikana, niin toivottavasti minä näytän hyvältä siinä kuvassa, Peter Andre kirjoitti.

Tuoreimman avioeronsa jälkeen Katie Price on syyttänyt Alex Reidiä siitä, että pari ei saanut lyhyen avioliittonsa aikana yhteistä lasta. Reid vannoo kuitenkin samassa lehdessä, että hänen osaltaan kaikki on lääkäreiden mukaan kunnossa. Hän vierittää syyn lapsettomuudesta siis takaisin povipommin harteille.