Silikonipeppu vei naisen hengen – muhkeampi takapuoli koitui kohtaloksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sugababes-tyttöyhtyeen riveissä  tunnetuksi tullut laulaja Mutya Buena paljasti viime vuonna hankkineensa takapuoleensa silikonitäytettä, koska hän halusi pepustaan terhakkaamman. Sittemmin peppusilikoneista on muodostunut varsinainen villitys.

Monilla supertähdillä uskotaan olevan täytettä takapuolessaan. Heitä ovat muiden muassa Jennifer Lopez ja Kim Kardashian. Trendillä on kuitenkin varjopuolensa, sillä viime vuonna 20-vuotias brittinainen kuoli tavoitellessaan suurempaa takapuolta. Viime vuonna myös entinen Miss Argentina Solange Magano kuoli samaan operaatioon 38-vuotiaana.

Nyt myös muhkeasta pepusta haaveillut amerikkalaisnainen on menehtynyt pian operaation jälkeen. Amerikkalainen 42-vuotias Elena Caro kuoli yrittäessään nousta lentokoneeseen Las Vegasissa. Naisen 17-vuotias tytär kertoi viranomaisille, että äiti oli käynyt kauneusleikkauksessa. Poliisi on pidättänyt operaation suorittaneen pariskunnan, joka joutuu oikeuteen jo tällä viikolla.