Ökyilyn huippu: Tässäkö maailman härskein limusiini?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähdet haluavat saapua julkkisjuhliin keskimääräistä näyttävämmin esimerkiksi limusiinillä, mutta niiden yleistyessä on viime vuosina haettu uudenlaisia vaikutteita. Hummer-limusiinitkin ovat jo arkipäivää esimerkiksi Las Vegasissa ja Los Angelesissa, mutta Britanniassa on kuitenkin jotain vielä näyttävämpää.

Brittimies halusi nimittäin rakennuttaa hinnalla millä hyvänsä limusiinin Ferraristaan. Hän sijoitti noin 250.000 euroa Ferrari 360 Spider -autonsa pidennykseen. Pidennys maksoi huomattavasti enemmän kuin alkuperäinen auto. Ferrarin pidentämiseen kului puoli vuotta, ja lopputuloksena syntyi todella näyttävä ferrarinpunainen limusiini. Katso kuvat tästä.

Merkittäväksi projektin tekee se, että pidennyksen tekemiseen käytettiin ainoastaan aitoja Ferrarin osia, joten kyseessä lienee Ferrarin ensimmäinen aito limusiini. Nyt luksusauto kyyditsee tyylikkäitä matkalaisiaan Lontoossa.