Televisiosarja lopetettiin 12 jakson jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime vuoden aikana lukuisia televisiosarjoja on lopetettu ja elokuvaprojekteja keskeytetty talouden taantuman takia. Nyt on vuorossa ollut Working Class -televisiosarja, joka on kohdannut yllättäen tiensä pään jo 12 jakson jälkeen.

CMT-kanavan Yhdysvalloissa esittämän sitcom-komediasarjan menestys ei yltänyt lähellekään odotuksiin, joten kanava ja tuotantoyhtiö päättivät keskeyttää sarjan tekemisen, Hollywood Reporter uutisoi. Sarjassa seurattiin kahdesti eronneen äidin ja hänen kolmen lapsensa elämää sekä äidin yrityksiä löytää itselleen uusi rakas.

Televisiokriitikot tyrmäsivät sarjan heti sen alkamisen jälkeen. He totesivat käsikirjoituksen olevan pullollaan huonoja vitsejä, joiden tulon voi nähdä kilometrin päähän. Sarjan viimeinen osa nähtiin televisioruuduissa 1. huhtikuuta. Sarjan päätähti Melissa Peterman nähdään nyt uudessa sarjassa, jonka ensimmäinen osa esitetään televisiossa tämän viikon perjantaina.