Diskattu nyrkkeilijä raivostui – hakkasi tuomarin kehässä – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Nyrkkeilyotteluissa tunteet ovat usein pinnassa, mutta ehdottomana sääntönä on pitää tuomari koskemattomana. Showpainissa tuomarikin saa joskus näytöstyyliin muutaman nyrkiniskun, mutta oikeassa nyrkkeilyssä tilanne on aivan toinen. Ilmeisesti eräs nyrkkeilijä ei kuitenkaan sitä tiennyt.

Kyseessä oli armenialais-saksalainen Khoren Gevor, joka on entinen EBU-sarjan mestari. Eräässä ottelussa tuomari Mandfred Kuchler diskasi Gevorin, koska hänen mukaansa nyrkkeilijä iski vastustajaltaan Robert Stieglitzilta silmäkulman auki.

Nyrkkeilijä ei ollut aivan samaa mieltä lopputuloksesta, joten hän ryntäsi kehässä toimitsijajoukon läpi tuomarin luokse ja ryhtyi iskemään tätä nyrkeillään. Tapaus tallentui videolle, joka on nyt julkaistu verkossa. Gevor siirtyi ammattilaiseksi 20-vuotiaana hävittyään sitä ennen amatöörinä 75 ottelustaan vain kolme.