Ruumis odotti supermarketin pihalla – hautausurakoitsija pysähtyi kahville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa maissa hautajaiset ovat länsimaista poiketen iloisia perhetapahtumia. Nyt otsikoihin on kuitenkin noussut englantilainen hautausurakoitsija, jolla oli tarpeeksi aikaa pysähtyä pienelle tauolle supermarketin kahvilaan.

Aivan normaalista kahvittelusta ei kuitenkaan ollut kyse, sillä hautausurakoitsijan ohjastaman ruumisauton kyydissä oli arkku, jossa hautajaisten juhlakalu makasi kuolleena. Tamworthissa sijaitsevan Morrisons-kaupan pihamaalla silminnäkijät huomasivat autossa olevan arkun. Eräs perheenäiti ja tytär suuttuivat touhusta, ja he löysivät ruumisauton kuljettajan ja hänen avustajansa kahvilasta.

Miehet kuitenkin kiistivät tekevänsä mitään väärää ja kertoivat joutuvansa syömään välipalaa, koska matka on niin pitkä. Nyt tapahtuneesta suivaantuneet äiti ja tytär syyttävät Daily Mail -lehdessä hautausurakoitsijaa ruumiin epäkunnioittavasta käsittelystä. Kuolleen omaiset tuskin edes tietävät perheenjäsenensä viimeisen matkan erikoisista käänteistä. Lehti yrittää parhaillaan selvittää omaisten tietoja.