Hayden Panettiere seksistä jättiläismiehensä kanssa: ”Se vain toimii”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere seurustelee nykyisin ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa. Nyt pienikokoinen kaunotar on joutunut selittelemään julkisesti miten hän ja jättiläiskokoinen poikaystävänsä voivat harrastaa seksiä.

Scream 4 -elokuvaa tähdittävä Hayden vieraili Ellen DeGeneres -ohjelmassa, jossa tuli puheeksi myös seksi.

– Hän on aika paljon isompi kuin minä. Töykeimmät ihmiset tulevat kysymään minulta miten meidän seksimme voi onnistua. No, se vain toimii. Löydämme aina keinot. Kun jotain haluaa, niin siihen löytää myös keinon. Ihmiset todella kysyvät siitä, ja vieläpä hyvin konservatiivisetkin ihmiset. Heidän on ilmeisesti vain pakko saada tietää, Hayden Panettiere kertoi Ellenille.

Taannoin Hayden vihjasi jättävänsä kameroiden edessä näyttelemisen kokeillakseen teattereiden lavoja.

– Juuri nyt keskityn pääasiassa elokuviin. Haluan kuitenkin pysyä avoimena kaikelle tähän teollisuuteen liittyvään. Juuri nyt minulla on eräs näytelmä, jonka roolista olen kiinnostunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.