Shokkipaljastus Hollywoodissa: ”Kokaiini oli mukana elokuvien budjeteissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien huumeiden käyttö on nykyisin jo jokapäiväistä uutismateriaalia, eikä näyttelijöiden ja laulajien vieroitushoidot enää juuri yllätä. Taannoin Charlie Sheen kertoi olevansa ylpeä siitä että käyttää runsaasti kokaiinia. Nyt eräs supertähti on paljastanut shokeeraavan seikan elokuvamaailman kulissien takaa.

Vuonna 1974 Hollywoodiin saapunut veteraaninäyttelijä Dennis Quaid on nimittäin paljastanut Newsweek-lehden haastattelussa, että elokuvayhtiöt laskivat aikoinaan näyttelijöiden huumeet mukaan elokuvien budjetteihin. Uransa kulta-aikaan 80-luvulla pahassa huumekoukussa ollut näyttelijä kertoi jo aiemmin huumeiden olleen hänen elämänsä suurin virhe. Ne olivat hänen mukaansa kuitenkin tuolloin erittäin yleisiä kuvauksissa, koska tuotantoyhtiöt hoitivat niiden hankkimisen.

– Kokaiini oli mukana elokuvien budjeteissa, tosin hieman peiteltynä. Huumeita jaettiin käytännössä kuvauspaikalla, koska kaikki käyttivät sitä. Ihmiset tekivät sillä kauppaa, ja esimerkiksi yhden drinkin kykeni vaihtamaan yhteen viivaan kokaiinia, Dennis Quaid kertoi Newsweek-lehdelle.