Mel B:n vauvamasu on jo muhkea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, oli vielä pari kuukautta sitten avioerohuhujen kohteena, mutta sittemmin ero peruttiin ja supertähti hankkiutui raskaaksi.

Viime viikolla Kid’s Choise -tapahtumassa kirpparivaatteissa edustanut supertähti on nyt ehtinyt jo nauttia olostaan bikineissä, joissa hän tuli samalla esitelleeksi muhkeaa vauvamasuaan puskissa piilotelleille paparazzeille. Neitokaisen muodot kasvavatkin kuvien perusteella parhaillaan kuin silmissä ja asia ihmetyttää myös perheen nykyistä jälkikasvua.

Bändinsä hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti pariskunnan harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.