Hengenvaarallinen pakkomielle: Nainen on syönyt jo seitsemän sohvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy pakkomielteitä joka lähtöön. Yksi erikoisimmista aiheuttaa parhaillaan ihmetystä ympäri maailmaa, sillä amerikkalaisnainen Adele Edwards ei kykene hillitsemään himoaan syödä sohvaansa. Hän on syönyt tähän mennessä yli sata kiloa sohvan sisällä olevaa vaahtomuovia, mikä vastaa seitsemää sohvaa ja kahta tuolia.

TLC-televisiokanavan haastattelussa 21-vuotias Edwards kertoo syövänsä normaalina päivänä 8 – 11 palaa sohvatyynyjen sisällä olevaa vaahtomuovia. Hän ottaa sitä mukaansa myös lähtiessään kaupungille ja matkoille. Naisen mukaan ruskea vaahtomuovi maistuu paremmalle kuin keltainen, koska siinä on voimakkaampi maku. Adele myöntää lääkärien varoittaneen häntä ja ilmoittaneen, että omituinen pakkomielle tulee vielä tappamaan hänet mikäli se jatkuu.