Natalie Portman sanoi hyvästit vegaani-elämäntyylille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Natalie Portman palkittiin äskettäin parhaan naispääosan Oscar-palkinnolla roolistaan elokuvassa The Black Swan. Leffassa suosikkinäyttelijä esittää balettitanssijaa. Fyysisesti vaativaa rooliaan varten hän joutui tiukalle kuntokuurille.

29-vuotias Natalie Portman odottaa parhaillaan lasta ranskalaissyntyiselle kihlatulleen Benjamin Millepiedille. Hän on ollut jo pitkään vegaani, mutta raskauden myötä tilanne on muuttunut. Hän on nimittäin palannut vegetaristiksi.

– Halusin palata vegetaristiksi, kun tulin raskaaksi. Kuuntelin kehoani ja se halusi kananmunia, maitoa ja sen sellaista. Tiedän, että monen mielestä minun olisi pitänyt pysyä vegaanina. Nyt minun pitää kuitenkin olla tarkkana ja seurata vitamiinitasojani, Natalie Portman kertoi Q100-radioaseman haastattelussa.

Pariskunta tapasi Black Swan -elokuvan kuvauksissa Läpimurtonsa Natalie teki Leon-elokuvan lapsitähtenä 12-vuotiaana vuonna 1994. Ennen Oscariaan Natalie Portman palkittiin The Black Swan -roolistaan myös Golden Globe, Bafta ja Screen Actors Guild -palkinnoilla. Oscar-palkinto tuli Portmanille toisella yrittämällä, sillä hän oli vuonna 2005 ehdolla parhaan sivuosan palkinnon voittajaksi roolistaan elokuvassa Closer. Tuolloin palkinto meni kuitenkin toiselle tähdelle.