Pienirintaiset saavat muhkean rintavaon nyt myös bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienirintaiset naiset ovat saaneet jo vuosien ajan nauttia suuremmilta vaikuttavista rinnoista, kun push-up -rintaliivit ovat antaneet mahdollisuuden hieman tuunata ulkonäköä. Tähän saakka bikinit ovat kuitenkin paljastaneet joskus karunkin totuuden rintamuksesta.

Jatkossa ongelma on kuitenkin ratkaistavissa, sillä nyt on esitelty ensimmäiset push-up -bikinit ja uimapuvut, joilla rintamukseen ja rintavakoon saadaan säädettyä runsaasti lisää näyttävyyttä. The Instant Boob Job VIP Bikini -niminen tuote on tullut myyntiin maailmalla ja siitä odotetaan tulevan kesän hittituotetta.

Kuva: The Instant Boob Job VIP Bikini

Tuotteen toimintaperiaate on pitkälti sama kuin tavallisissa push-up -liiveissä. Lisätäytteiden avulla rinnat saadaan näyttämään suuremmilta, vaikka todellisuudessa merkittävä osa on silkkaa täytettä. Mainoksessaan yritys kertoo, että täytteet kestävät hyvin kylmää ja kuumaa eikä niihin tiivisty esimerkiksi vettä, joka voisi paljastaa täytteet. Bikinit maksavat Britanniassa 39 puntaa ja uimapuku 32 puntaa.