Rihanna suivaantui blogikirjoituksesta – iski takaisin lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna poseeraa parhaillaan Rolling Stone -lehden kansikuvassa yllään ainoastaan toppi. Jalassaan hänellä on ainoastaan spray-on hot pantsit, eli iholle ruiskutettavat housut. Lehden haastattelussa laulaja vuodattaa tuntojaan häneen kohdistuneesta nettikirjoittelusta.

Rihanna myöntää seuraavansa itsestään kirjoitettavia juttuja myös keskustelupalstoilla ja blogeissa. Supertähti ei ole kuitenkaan kovin tyytyväinen netissä julkaistuihin kirjoituksiin. Hieman yllättäen hän ottaa nyt kantaa myös erään yksittäisen bloggaajan esittämiin syytöksiin. Bloggari Sandra Rose kritisoi sitä, että Rihanna oli valmis luopumaan ex-poikaystävänsä Chris Brownin lähestymiskiellosta. Laulaja itse on toista mieltä.

– Monet ihmiset ovat kovin rohkeita tietokoneen edessä. Minua alkoi vi**ttaa kun hän esitti johtopäätöksiä henkilökohtaisesta päätöksestäni. Se on minun päätökseni. Kukaan muu ei tee päätöksiä minun puolestani. Päätökseni ei tarkoita että olisimme jatkossa yhteydessä. Voi olla että emme enää koskaan tapaa. En vain halunnut tehdä hänen elämäänsä ammatillisesti yhtään vaikeammaksi, Rihanna vastasi Rolling Stone -lehdessä.

Saman lehden haastattelussa Rihanna paljasti pitävänsä alistamisesta, sitomisesta ja piiskaamisesta sekä harrastavansa paljon itsetyydytystä. Rajumpaan imagoon pyrkivä laulaja kertoi myös lähettelevänsä itsestään alastonkuvia poikaystävilleen.

– Kun en voi olla intiimisti haluamani ihmisen kanssa, on kuva toiseksi paras vaihtoehto. No, Skype on myös turvallinen, mutta kuvat kestävät pidempään. Kun olen yksin ja kiimainen hetki tulee, kuvat voivat olla aika käteviä. Minä en ole saanut pitkään aikaan kunnon kyr**kuvaa. Luulen, että ihmiset ovat nykyisin varovaisempia niiden kanssa, Rihanna kertoi Rolling Stone -lehdelle.