Oscar-näyttelijätär tunnusti: ”Seksiä kolmen miehen kanssa päivässä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-näyttelijätär Shirley MacLaine on valottanut lehtihaastattelussa hieman värikkäästä menneisyydestään. Samalla hän paljasti olleensa varsin aktiivinen seksin saralla ja harrastaneensa sänkyhommia jopa kolmen miehen kanssa päivässä.

Aikoinaan myös Oscar-palkinnon saanut 76-vuotias Shirley MacLaine on näyttelijä Warren Beattyn isosisko, joten intohimo on heillä ilmeisesti veressä. MacLaine oli nyt Oprah Winfreyn haastattelussa, jossa hän kertoi eläneensä aikoinaan 30 vuoden ajan avoimessa avioliitossa tuottaja Steve Parkerin kanssa. Sittemmin jo päättyneen avioliiton aikana neitokainen kaatoi sänkyyn runsaasti miehiä, mutta Hollywoodin silloinen vaikenemisen kulttuuri piti tapahtumat salassa.

– Minulla oli monia suhteita ja monia huonojakin rakastajia. En pitänyt seksijuhlista, mutta kokeilin sitä kerran. Olin sängyssä kolmen miehen kanssa samana päivänä. Se tapahtui erään kampanjan yhteydessä ja kaikki tekivät sitä samaa. En halunnut jäädä ulkopuoliseksi, Shirley MacLaine kertoi Oprahille.

MacLaineen valloituksiin lukeutuu sankka joukko maailman suurimpia viihdetähtiä usealta vuosikymmeneltä. Samalla Shirley MacLaine kertoi, että hän ei enää koskaan aio avioitua uudelleen.