Solange Knowles rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyonce Knowlesin pikkusisko Solange Knowles on tehnyt musiikkiuraa jo muutaman vuoden ajan. Suuria hittejä ei ole uralle siunaantunut, mutta radiosoittoa on silti tullut. Taannoin ura joutui kuitenkin katkolle, kun Solange sai potkut levy-yhtiöstään.

Nyt Solange on markkinoinut uutta tuotantoaan poseeraamalla Elle-lehden julkkisjuhlissa paljastavassa asussa. Neitokaisen rintaliivit olivat nimittäin varsin pienet ja ne onnistuivat vain hädin tuskin peittämään intiimit paikat. Solange ehti kuitenkin illan aikana myös vaihtaa asua, sillä hän oli yksi juhlien esiintyjistä.

Siskonsa tavoin r&b-musiikkia esittävä laulaja ei ollut enää levy-yhtiön makuun, koska hänen albuminsa Sol-Angel And The Hadley St. Dreams ei yltänyt odotettuihin myyntilukuihin. Viime kesänä julkaistua levyä myytiin yhteensä vain 138.000 kappaletta. Nyt Solange on kuitenkin työstänyt jo uuden levyn, mutta sen tekeminen ei sujunu aivan kivuttomasti.

– Mukana oli ehdottomasti hieman hermoromahdusta. Menetin kirjaimellisesti järkeni tätä levyä tehdessäni. Heräsimme aamuisin ja teimme vain musiikkia koko päivän. Poistuimme studiosta ehkä kolme kertaa kuukauden aikana. Sain paniikkikohtauksia ja uhrauduin levylle täysin, Solange Knowles kertoi Vibe.com -julkaisulle.