Vesa Keskinen kiisti vessapuuhat Andy McCoyn kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuin kyläkauppias Vesa Keskinen nousi taannoin otsikoihin, kun hän sekoili juovuspäissään Maria!-ohjelman suorassa lähetyksessä. Tänään hän vieraili ohjelmassa toistamiseen – ja tällä kertaa vesiselvänä. Samalla hän pahoitteli edellisen vierailunsa käytöstään.

– Haluan pyytää anteeksi helmikuun huppelia. Ja sitä että rakkaani kommunikaattori jäi äänelliselle ja häiritsi viime kertaista ohjelmaa, Vesa Keskinen totesi.

Lisäksi Maria kysyi Keskiseltä selvennystä siihen mitä hänen ja Andy McCoyn välillä tapahtui kun he kävivät samaan aikaan vessassa ennen ohjelman alkamista.

-Me ei Andyn kanssa harrastettu yhtään mitään. Ja jos viittaat jonnekin huumeisiin, niin uskomatonta. Tai viittaatko sitten kenties jonnekin sukupuolisuuteen? Mä oon sellainen kaveri, että en ole vetänyt koskaan tupakan tupakkaa tai huumeita enkä ole nähnyt koskaan pillerin pilleriä tai huumetta. Eikä kukaan ole minulle edes koskaan tarjonnut huumeita, vaikka olen kiertänyt paljon maailmaa.